KONTAKT OSS

illustrasjon-trapp-gra_75

Ring oss eller fyll ut skjemaet så kontakter vi deg så raskt vi kan. Vi hjelper deg med store og små spørsmål eller kommer gjerne på en uforpliktende befaring hos deg.


SHOWROOM

illustrasjon-trapp-gra_75

Kom innom vårt showroom på Alnabru i Oslo og se noen av våre mange løsninger. Her kan du se og oppleve alle våre trappetyper og i tillegg se finish og andre tilvalg. Vi har også utstilt spesialdesignede kjøkkenmodeller som kan leveres av På Millimetern.

 

OM OSS

illustrasjon-trapp-gra_75

OM OSS

Trappemakeren AS er et mellomstort trappe- og møbelsnekkerfirma med showrom i Oslo og verksted i Sør-Aurdal. Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate-kombinasjoner og med flere alternative rekkverk. Våre møbelsnekkere kan gjøre de fleste tilpasninger både på din trapp og hjemme hos deg. Det betyr at du kan få alt fra en enkel standardtrapp til en spesialtilpasset trapp etter dine unike ønsker.

 

RASK LEVERING

Vårt mål er å ha markedets raskeste leveringstid fra forespørsel til ferdig montert trapp. Vi opererer med langt lavere leveringstider enn 6-8 uker som standard. Dette får vi til ved å ha en fleksibel produksjon i egen fabrikk.

 

FLEKSIBILITET

Vi tilpasser produksjonen etter dine behov. Vi kommer gjerne på befaring for å høre dine ønsker om trappetype, detaljer og måltagning så du får et korrekt tilbud. Vi gir deg 3D-tegning med korrekte mål og pris. Våre møbelsnekkere kan gjøre unike tilpasninger til dine ønsker så du får din drømmetrapp.

 

FLERE PROSJEKTER – ÉN PROSJEKTLEDER

Er du lei av å måtte forholde deg til et uttall av håndverkere. Hos oss forholder du deg til én person som følger opp ditt prosjekt.

OM TRAPPEMAKEREN AS

Trappemakeren ble stiftet i 2011, og kjøpt av på millimetern i slutten av 2012, da ble produksjonen flyttet og lagt om

Trappemakeren AS ble stiftet i 2011 og kjøpt av På Millimetern AS i slutten av 2012. Trappemakeren flyttet da til nye produksjonslokaler på 750 kvm i Sør Aurdal kommune, i Steinsætervegen 103, 2930 Bagn. I forbindelse med utvidelsen har vi startet med datastyrt CNC produksjon. Vi har 25 års erfaring med montering av trapper.

Lokalene er opprinnelig bygget av bestefaren til eierne i På Millimetern AS, og har de siste 35 årene vært brukt til dør- og vindusproduksjon. Her har vi lakkboks, hvor vi gjør behandling med både vannbasert og syreherdet maling.

 

OM PÅ MILLIMETERN AS

På Millimeteren er et håndverkerfirma som ble etablert i 1998. Vi utfører oppussing, rehabilitering, montering, nybygg, tilbygg og skreddersydde møbler og garderober og hylleløsninger etc. På Millimeteren leverer også alt av hytter/lafthytter og har 35 års erfaring i tømrerfaget. I tillegg bistår På Millimetern med montering av trapper ved behov.

Gjennom På Millimetern kan vi levere alt av håndverkertjenester. Med vår brede erfaring i byggebransjen er vi veldig gode på å finne gode løsninger for våre kunder.