KONTAKT OSS

illustrasjon-trapp-gra_75

Ring oss eller fyll ut skjemaet så kontakter vi deg så raskt vi kan. Vi hjelper deg med store og små spørsmål eller kommer gjerne på en uforpliktende befaring hos deg.


  SHOWROOM

  illustrasjon-trapp-gra_75

  Kom innom vårt showroom på Alnabru i Oslo og se noen av våre mange løsninger. Her kan du se og oppleve alle våre trappetyper og i tillegg se finish og andre tilvalg. Vi har også utstilt spesialdesignede kjøkkenmodeller som kan leveres av På Millimetern.

   

  OM OSS

  illustrasjon-trapp-gra_75

  Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate-kombinasjoner og med flere alternative rekkverk.

   

  FLEKSIBILITET

  Vi er et mellomstort firma som er ute etter å tilpasse produksjonen etter kundens behov. Vi kommer gjerne på befaring for gjennom gang av detaljer og måltagning for korrekt tilbud. Etter befaring vil vi lage en 3D-tegning med korrekte mål og pris.

   

  FLERE PROSJEKTER, ÉN ENTREPRENØR

  Er du lei av å måtte forholde deg til et uttall av håndverkere. På Millimeteren AS er eier av Trappemakeren AS. På Millimeteren er et håndverkerfirma som utfører oppussing, rehabilitering, montering, nybygg, tilbygg og skreddersydde møbler og garderober og hylleløsninger etc. På Millimeteren leverer også alt av hytter/lafthytter.

  OM TRAPPEMAKEREN AS

  Trappemakeren AS ble stiftet i 2011 og er heleid av  av På Millimetern AS. Trappemakeren AS har produksjonslokaler (750 kvm) i Sør Aurdal kommune, i Steinsætervegen 103, 2930 Bagn.

  Lokalene er opprinnelig bygget av bestefaren til eierne i På Millimetern AS, og har de siste 35 årene vært brukt til dør og vindusproduksjon. Her har vi lakkboks, hvor vi kan gjøre gjøre behandling med både vannbasert og syreherdet maling.

  Vi 25 års erfaring med montering av trapper og 35 års erfaring i tømrerfaget. I forbindelse med utvidelsen har vi startet med datastyrt CNC produksjon. Vi kan levere alt av håndverkertjenester gjennom På Millimetern AS som har holdt på siden 1998. I tillegg bistår På Millimetern med montering av trapper ved behov.

  Med vår brede erfaring i byggebransjen er vi veldig gode på å finne gode løsninger for våre kunder.